Cliënt management

Via de Happetize portal kun je eenvoudig je cliënten managen. Iedere cliënt heeft een persoonlijke pagina binnen de portal. Binnen deze persoonlijke pagina kun je cliëntgegevens bijhouden en aanpassen, notities en aantekeningen bijhouden, berekeningen doen en de voortgang van de cliënt bijhouden.

Vraag een demo aanCliënt management met Happetize
Overzichtelijk jouw cliënten managen
cliënten

Algemene gegevens

In de Happetize portal kun je als voedingsprofessional overzichtelijk jouw cliënten inzien. Maak snel een nieuwe cliënt aan door de naam en het emailadres van je cliënt in te vullen. Voeg vervolgens extra gegevens toe op de persoonlijke pagina van de cliënt. Vul bijvoorbeeld geboortedatum, telefoonnummer, ziektebeelden, allergieën en andere gegevens in om een totaalbeeld van jouw cliënt bij te houden. Alle gegevens zijn op ieder moment gemakkelijk aan te passen of te verwijderen.

BMI

Naast de algemene gegevens van de cliënt is het ook mogelijk om gegevens over de antropometrie in te vullen en uit te rekenen. Vul bijvoorbeeld lengte en gewicht in en de Happetize portal rekent automatisch de BMI van je cliënt uit.

Energiebehoefte

Afhankelijk van de BMI, het geslacht, de lengte, het gewicht en de leeftijd van de cliënt wordt het rustmetabolisme berekend door middel van de WHO-formule of de Harris en Benedict formule. Kies vervolgens een passende PAL-waarde en eventueel het calorie-verschil dat past bij het doel van je cliënt. Op basis van deze informatie wordt automatisch de energiebehoefte berekend.

Macronutriënten

Tot slot is het ook mogelijk om de energieverdeling van de verschillende macronutriënten te berekenen. Kies eenvoudig het energiepercentage voor de eiwitten, koolhydraten en vetten en de Happetize portal berekent automatisch de hoeveelheid gram van het desbetreffende macronutriënt. Het is ook mogelijk om de hoeveelheid eiwit per kilogram lichaamsgewicht te controleren na het doen van deze berekening.
cliënten

Voortgang meten

Een andere mogelijkheid binnen de Happetize portal is het meten van de voortgang van de cliënt. Heeft jouw cliënt bijvoorbeeld als doel om af te vallen, dan kun je gemakkelijk het gewichtsverloop van de cliënt bijhouden en bekijken. Het verloop wordt overzichtelijk in een grafiek weergegeven, zodat je altijd kunt inzien of de cliënt goed op weg is naar het behalen van zijn doel.

Start vandaag nog met Happetize
Of je nu meer wilt focussen op je cliënten, op een efficiënte manier dagmenu’s wilt maken of al je tools op één plek wilt hebben, Happetize heeft het allemaal!
Vraag een demo aan!