Doelen en Adviezen

Een belangrijk onderdeel van de begeleiding van een cliënt is het opstellen van realistische doelen en het uitschrijven van duidelijk toepasbare adviezen. Deze kun je invoeren via de Happetize portal, waarna jouw cliënt deze te zien krijgt in de mobiele app.

Vraag een demo aan
Doelen

Doelen opstellen

Na het invullen van de gegevens en het afnemen van een consult kun je overzichtelijk verschillende soorten doelen opstellen.Nadat je het langetermijndoel van de cliënt specifiek hebt gemaakt, kun je deze invullen bij de sectie hoofddoel. Om dit hoofddoel te bereiken is het van belang om subdoelen op te stellen. Er is ruimte om diverse subdoelen te noteren.

Adviezen

Adviezen schrijven

Hoe de cliënt zijn subdoelen gaat behalen, wordt praktisch gemaakt bij de sectie dagdoelen. Hier kun je de verschillende uitvoeringsafspraken en adviezen voor de cliënt noteren. De voedingsprofessional is hier helemaal vrij om eigen adviezen op te stellen en wordt niet beperkt. Naast de voedingsadviezen is het hier bijvoorbeeld ook mogelijk om adviezen te geven over beweging of gedragsverandering. Alle doelen zijn tussentijds aan te passen of te verwijderen.

Start vandaag nog met Happetize
Of je nu meer wilt focussen op je cliënten, op een efficiënte manier dagmenu’s wilt maken of al je tools op één plek wilt hebben, Happetize heeft het allemaal!
Vraag een demo aan!