Happetize features

Met Happetize krijg je toegang tot de Happetize Portal. Hierin kun je als voedingsprofessional al jouw taken rondom cliëntbegeleiding op één plek uitvoeren. Samen met de Happetize app is de communicatie tussen jou en je cliënten nog nooit zo makkelijk geweest. Voedingsadvies op jouw manier waarbij je cliënten jouw als coach altijd op zak hebben.

Dit wil ik hebben!
Happetize Portal

De alles in één tool voor voedingsprofessionals

De voedingsprofessional kan hier alles rondom de cliëntbegeleiding beheren. Van het managen van cliënten en het maken van dagmenu’s tot het communiceren met cliënten en het opstellen van doelen en adviezen.

de alles in een tool voor diëtisten

Cliëntmanagement

Beheer gemakkelijk alle gegevens van je cliënten en krijg inzichten in hun voortgang. Bereken vervolgens automatisch de bmi, macronutriënten verdeling en de energiebehoefte.

Voedingsschema's

Ontwerp eenvoudig verschillende dagmenu’s voor jouw cliënt. Sla jouw meest gebruikte recepten op of maak gebruik van de bestaande Happetize recepten om nog sneller voedingsschema’s te maken.

Doelen en adviezen

Stel hoofd-, sub- en dagdoelen op en deel overige voedingsadviezen met je cliënt.

Communicatie

Communiceer al jouw adviezen met jouw cliënt door de koppeling met de Happetize app. Maak daarnaast gebruik van de chatfunctie voor het beantwoorden van vragen, het delen van informatie of het doen van een tussentijdse check-up.
Happetize app

Je voedingsprofessional altijd op zak!

Via de Happetize app krijgt jouw cliënt inzicht in al zijn persoonlijke adviezen. Een gemakkelijke manier om jouw adviezen en menu's bij te houden. Nooit meer verdwijnt een dagmenu in de keukenla!

Happetize app

Voedingsschema

De cliënt kan gemakkelijk al zijn dagmenu’s met variatie-opties inzien zodat hij altijd weet wat er die dag op het menu staat.

Doelen en adviezen

De cliënt kan altijd zijn doelen voor ogen houden omdat deze vermeld staan in de app. Daarnaast kan de cliënt actief aan de slag gaan met de overige voedingsadviezen.

Chatten

Wanneer de cliënt tussendoor vragen heeft aan jou als voedingsprofessional kan hij dit gemakkelijk doen via de chatfunctie in de app.
Start vandaag nog met Happetize
Of je nu meer wilt focussen op je cliënten, op een efficiënte manier dagmenu’s wilt maken of al je tools op één plek wilt hebben, Happetize heeft het allemaal!
Vraag een demo aan!