Over Ons

Wij hebben als doel om de meest complete, gebruiksvriendelijke en overzichtelijke applicatie te zijn voor iedere voedingsprofessional. Dit willen we bereiken door nauw in contact te blijven met onze doelgroep en klanten, zodat we snel op de behoefte kunnen inspelen en blijven innoveren. We zijn daarom ook constant in ontwikkeling zodat we onze klanten het best mogelijke product kunnen bieden.

Wil je meer weten over onze aanpak? Vraag dan snel een demo aan!

Ik wil graag een demo
Waarom Happetize?

Door diëtisten, voor diëtisten

Door onze ervaring in de wereld van voeding en cliënt begeleiding merkte wij dat er iets miste. Samen met ons team, diverse diëtisten, gewichtsconsulenten en andere voedingsprofessionals hebben we onze krachten gebundeld en in Happetize samengebracht. Door de algemene taken rondom de cliënt begeleiding te bundelen in één omgeving, bespaar je tijd en is er meer ruimte voor andere belangrijke zaken.

Hoe maken we Happetize?

Partnerships om trots op te zijn

Happetize maken we natuurlijk niet alleen, maar om wel volledige vrijheid en controle te hebben zijn we een partnership aangegaan met Scenius!

De Scenius-visie is ontstaan vanuit de speurtocht naar een antwoord op de vraag: Hoe realiseren we de immense groei van onze software engineering capaciteit? Hieruit volgt als resultaat een uitkomst-biedende-formule. Niet ingewikkeld want alles wat nodig is, is er al. Het verschil zit in de wijze waarop de assets met elkaar worden verbonden tot een ‘groeimachine’ voor software engineering. Voor de uitrol van de formule is het softwarebedrijf Scenius opgericht. Scenery voor de Genius. Waarmee het voor software engineers de onbetwiste plek om te excelleren is.
Meer over Scenius
Software partner Scenius
Start vandaag nog met Happetize
Of je nu meer wilt focussen op je cliënten, op een efficiënte manier dagmenu’s wilt maken of al je tools op één plek wilt hebben, Happetize heeft het allemaal!
Vraag een demo aan!