Wat kan je van Happetize verwachten?

Grote stappen in het verschiet

We zijn bij Happetize constant in beweging en bezig met doorontwikkelen. We willen dat elke voedingsprofessional ultieme waarde ervaart uit Happetize. Daarom laten we graag zien waar we vandaan komen en waar we naartoe willen. Graag nemen we alle input mee, dus laat zeker van je horen als je suggesties hebt voor nieuwe functionaliteiten!

Ik wil meer weten!
Integratie

Uitbreiden databank

We streven ernaar om de databank met producten binnen het Happetize portaal te blijven optimaliseren. Op deze manier houden we de producten binnen de databank altijd up-to-date.
Feature

Agenda functie

Een overzichtelijke en geordende agenda helpt jou als voedingsprofessional om nog efficiënter te kunnen werken. Happetize staat voor efficiëntie en daarom kan een agendafunctie binnen het Happetize portaal niet missen! Al jouw afspraken en cliënten overzichtelijk op één plek.
Function

Demo versie Happetize

Om het gebruik van Happetize nog makkelijker te maken willen we realiseren dat iedereen een demo account binnen Happetize kan aanmaken. Zodat je eenvoudig kan rondklikken, en jouw workflow in Happetize kan creeëren. Ook kunnen je cliënten alvast de app even proeven.
Feature

Intakes en vervolgconsulten

Op dit moment is het mogelijk om aantekeningen van intakes en vervolgconsulten bij te houden in notities bij de cliënt. In de toekomst gaan we deze functionaliteit doorontwikkelen zodat het bijhouden van intakes en vervolgconsulten nog overzichtelijker en efficiënter gaat.
Feature

App update

Om je cliënten meer verantwoording en motivatie te geven gaan we een grote update doen van de Happetize app. Hierin gaan we punten oppakken zoals uitgebreid doelen stellen, een dagboekje bijhouden, het koppelen van apple en android health, meer data delen met de coach zodat cliënten nog beter begeleid kunnen worden.
Feature

Exporteren naar PDF

Als voedingsprofessional kun je met verschillende doelgroepen te maken krijgen. Tegenwoordig heeft bijna iedereen een mobiele telefoon, maar niet iedereen is hier altijd even handig in. Inclusie staat bij ons hoog in het vaandel en daarom gaan wij een PDF functie ontwikkelen. Zo kun jij als voedingsprofessional nog steeds efficiënt te werk gaan binnen het portaal, maar kun je de cliënten die dit fijn vinden een PDF bestand opsturen.
Start vandaag nog met Happetize
Of je nu meer wilt focussen op je cliënten, op een efficiënte manier dagmenu’s wilt maken of al je tools op één plek wilt hebben, Happetize heeft het allemaal!
Vraag een demo aan!